Сильна молитва для зачаття дитини

Молитва про зачаття здорової дитини

Кожна людина має потребу в щасті і радості. Найбільше щастя для пари, це їх спільна дитина. Якщо чоловік молиться за свою дружину, а дружина молиться за свого чоловіка в добрих намірах, це дорога до щасливого шлюбу.

Такі пари перестають бути замкнутими в собі, вони відкриваються між собою і іншими людьми, і їхні стосунки стає міцним.

Коли ситуація стає безнадійною і пара в шлюбі не може вилікуватися від безпліддя, завдяки молитвам про зачаття здорової дитини, вони підсилюють зв`язок з Богом, і у людей народжуються діти. Така сімейна пара, де на їх шляху була серйозна проблема, чоловік з дружиною починають цінувати один одного, і після подолання спільної проблеми, вони стають щасливими подружжям.

У світі існують такі пари, які фізично повністю здорові але, на жаль, їх духовний світ настільки "малий", що вони не можуть зародити дитину в духом вигляді. Як ви вже здогадалися, перед тим як дитина зароджується в утробі матері, спочатку зароджується душа, яка стає одним цілим з фізичним тілом.

Тому, в молитві про зачаття дитини, потрібно попросити Господа Бога, щоб він простив ваші гріхи.

На жаль, одними молитвами вам Бог не зможе допомогти. Він запитає вас - а що ти для цього зробила (зробив). Душа без тіла, як і тіло без душі в світі живих не зможе існувати, а тим більше розвиватися, тому, щоб домогтися до заповітної мрії, людина повинна докласти значних зусиль.

Для цього, наш Творець створив людину з розумом і з фізичним тілом, щоб відбувалися дії в фізичному тілі. А душа призначена для цього, щоб відчувати і контролювати вчинки тіла.

Умісти вони велика духовна і фізична сила. А коли ми не можемо самостійно вирішити ту чи іншу проблему, через молитви ми просимо поради і допомоги у Господа Бога.

Молитва про зачаття дитини

Господи!
Ми дякуємо Тобі за нашу подружнього життя,
тому що ми знаємо,
що наш шлюб тримається на Твоєму Святому Дусі.

Ми знаємо,
що вся наша любов це твій дар,
і що наша сімейна життя,
це наша доля створена Тобою.

Ти благословив наш союз і на початку сказав розмножуйтеся. Ми одружені,
і протягом багатьох років у нас немає дітей.

Ти, Господи, який формує дітей в утробі матері
і пускаєш їх в життя,
я прошу в Тебе дар,
подарувати дітей в нашому шлюбі.

Я дарую тобі всю свою любов,
допоможи зцілити всі мої хвороби,
і проблеми зі здоров`ям.

Я обіцяю тобі,
Що буду ростити своїх дітей в якості подарунка і віри.
Амінь.

Молитва про вагітність

Молитва про вагітність. допоможе тим, хто потребує допомоги сил з вище, хто вірить і по справжньому хоче народити на світ такого довгоочікуваного дитини. І якщо ви вже знаходитеся на межі відчаю, завчіть і хоча б раз в день читайте слова молитви про настання вагітності. Сподіваємося допомогу прийде якомога швидше і результатом буде бажана вагітність і здорова дитина.

Молитва про вагітність

Постарайтеся знайти в собі сили і повірити, молитва про вагітність творить дива!



Молитва чоловіка за вагітну дружину

Господи благослови дружину мою. яку Ти дав мені.

Зціли її від усякої псування і хвороб душі і тіла. Благослови Господи плід лона її, і зроби так, щоб вагітність її протікала благополучно.

Зміцни здоров`я і плід утроби її. Спаси, збережи, укріпи і помилуй їх Господи, як благий і чоловіколюбець.

Благодаттю Своєю доторкнися, Господи, серця дружини моєї і пішли її мир і спокій, звільнення від страхів і хвилювань.

Господи, Боже мій, зі Святою пані Дівою Богородицею і всіма святими, допоможи дружині моїй на весь час вагітності, дозволь їй звільнитися від тягаря благополучно, зберігши здоров`я Наталії та плода її.

Благослови Господи взаємини її з усіма родичами, рідними і близькими і зміцни її у вірі, просвіти світлом Євангелія і направ нас на шлях, угодний Тобі.

Благослови Господи сім`ю нашу, пішли нам Благодаті Своєї, і все, що вважаєш за потрібне, за Своїм милосердям великої, бо краще нас знаєш, що нам потрібно і в чому нужду маємо.



Молитва за вагітну дружину

Господи благослови дружину мою Наталю, яку Ти дав мені.

Зціли її від усякої псування і хвороб душі і тіла. Благослови Господи плід лона її, і зроби так, щоб вагітність її протікала благополучно.

Зміцни здоров`я Наталії та утроби її. Спаси, збережи, укріпи і помилуй їх Господи, як благий і чоловіколюбець.

Благодаттю Своєю доторкнися, Господи, серця дружини моєї і пішли її мир і спокій, звільнення від страхів і хвилювань.

Господи, Боже мій, зі Святою пані Дівою Богородицею і всіма святими, допоможи дружині моїй Наталі на весь час вагітності, дозволь їй звільнитися від тягаря благополучно, зберігши здоров`я Наталії та плода її.

Благослови Господи взаємини її з усіма родичами, рідними і близькими і зміцни її у вірі, просвіти світлом Євангелія і направ нас на шлях, угодний Тобі.

Благослови Господи сім`ю нашу, пішли нам Благодаті Своєї, і все, що вважаєш за потрібне, за Своїм милосердям великої, бо краще нас знаєш, що нам потрібно і в чому нужду маємо.

Молитва для здійснення бажань, її можна читати раз в житті, а після виконання бажання цю молитву треба написати там, де її прочитають багато. Молитва закликання Святого Духа не пов`язана із заподіянням шкоди іншій людині. Читати 3 рази чітко і ясно.
«Святий Дух, що вирішує всі проблеми, що проливає світло на всі дороги, що б я зміг прийти до своєї мети. Ти, що дає мені Божественний дар прощення і забуття всякого зла. Скоєного проти мене, у всіх бурях життя перебуває зі мною. У цій короткій молитві я хочу подякувати Тобі за все і ще раз довести, що я ніколи і ні за що не розлучуся з Тобою, не дивлячись ні на які ілюзорності матерії. Я хочу перебувати з Тобою в твоїй вічній славі. Дякую Тобі за всі твої благодіяння до мене і моїм ближнім. Прошу тебе даруй шанс стати батьками здорового малюка ». Удачі вам

Читайте також:

Залишити коментар

УВАГА! Вся наявна на сайті медична інформація, наведена виключно для ознайомлювальних цілей

і не може використовуватися для самостійного лікування захворювань.
Copyright © 2011 Вагітність 100 порад.

WordPress: 13.97MB | MySQL: 42 | 0,201sec

Молитва подружжя дітей, які не імущих або молитва щоб завагітніти.

Ми з чоловіком кілька років не могли завагітніти. Проходили всі можливі обстеження, щоб виключити жіноче або чоловіче безпліддя. Результати всіх аналізів показували норму, але вагітність з незрозумілих причин не наступала.


Одні спільні знайомі порекомендували нам сходити в церкву і в той же час, за збігом якихось обставин одна з моїх подруг дала мені почитати журнал Здоров`я, в якому я знайшла одну маленьку непримітну статтю з історією такий же нещасної жінки. яка довго не могла завагітніти. Сторінку з журналу я від ксерокопіювати і молитву з цієї статті читала щодня.

По неділях з чоловіком ми ходили до церкви - прічіщалісь, сповідалися, і кожен день - вранці і ввечері я перечитувала молитву щоб завагітніти з заповітного листочка.


Сьогодні, тримаючи в руках цей пошарпаний аркуш з молитвою, серце моє тремтить від радості чуда, яке сталося зі мною трохи більше 3 років тому.

Я завагітніла! Рівно через 2 місяці після того, як я стала читати цю молитву.
Зараз моє ЧУДО спить у своєму ліжечку і сопе носиком. І якщо завтра він знову нашкодив і мені захочеться його насварити, я згадаю про те, що син мій -дарувати БОЖИЙ.

Дорогі жінки, я дуже-дуже сподіваюся, що ця молитва допоможе і Вам завагітніти! Обов`язково допоможе!

Ось історія жінки і молитва щоб завагітніти:

Я намагалася завагітніти п`ять років. Робила операцію - лапароскопія, але це не принесло результатів. Коли моєї мами не стало, я була в цілковитому розпачі. Здавалося, подальше життя без мами, без дітей не має сенсу.


Не за довго до свята Пасхи мені подзвонила мамина хороша подруга, яка живе в іншій країні, і я поділилася з нею своїми нещастями. Вона сказала, що зв`яжеться з одного своєю приятелькою і постарається мені допомогти. І в свято Святої Пасхи мені зателефонувала жінка, представилася Ніною Миколаївною, вона порадила мені читати Молитву подружжя дітей, які не імущих. Я ж сказала, що молюся, але ні чого не допомагає. На що жінка сказала: Все одно читай цю молитву з більшою вірою і старанністю. Читай частіше і, я впевнена, - скоро подзвониш мені і подякувати.


Я записала молитву на папір і прикріпила цей листок на стінку біля свого ліжка. Читала її вранці і ввечері. Через півтора місяці мене поклали в лікарню, де я дізналася, що вагітна. Це просто диво! Я подзвонила Ніні Миколаївні та подякувала її від щирого серця.
Текст цієї молитви щоб завагітніти привожу дослівно (до речі, в лікарні її у мене переписали кілька жінок). Дуже сподіваюся, що молитва допоможе і іншим.

Почуй нас, Милосердний і Всемогутній Боже, та молінням нашим послана буде благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитви нашої, згадай закон Твій про примноження роду людського і будь милостивим Покровителем, так Твоєю допомогою збережеться Тобою ж встановлене. Ти властною силою Твоєю з нічого все сотворив і поклав початок усього в світі існуючого - створив і людину за образом своїм і високою тайною освятив союз подружжя у Предуказаніе таємниці єднання Христа з Церквою. Призри, Милосердний, на рабів цих. (Імена), союзом подружнім поєднаних і благають про Твою допомоги, нехай буде на них милість Твоя, нехай будуть плідні і так побачать вони син твого своїх навіть до третього і четвертого роду, і до бажаної старості доживуть, і ввійдуть в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому всяка слава, честь і поклоніння личить зі Святим Духом на віки. Амінь.



Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 78