Яку молитву читати для зачаття дитини

Молитва про зачаття дитини Матрони Московської

Автор. Адміністратор сайту | 26.04

Молитва про зачаття дитини виповнюється з нагоди, а не як решта на кожен день.
Якщо Ви вирішили стати матір`ю, то успішному зачаттю здорової дитини сприятиме молитва, звернена до Матрони Московської.
Будь-яка породілля турбується за своє майбутнє чадо, намагаючись не порушувати всі необхідні приписи.
Але в якості серйозного доповнення Вам слід попросити допомоги в здоровому зачатті небесні сили.
Перед тим, як приступити до читання молитви про зачаття, слід сходити в Храм і попросити благословення у суворого Батюшки.

Також Вам доведеться поставити по 3 свічки до православної ікони Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці і Блаженної Стариці Матрони Московської.
Перебуваючи біля образу останньої, необхідно про себе вимовити цей молитовний текст:

О, блаженна Стариця Матрона. Попроси у Господа Бога про здоровий зачатті і пошли мені благодать у вигляді міцного чада. Нехай буде так. Амінь.

Усередині хреститеся і неспішно залишаєте Храм.
Додатково купуєте так само ще 9 свічок і православні ікони, перераховані вище. Якщо вони є в наявності, купувати їх не потрібно.
Набираєте святої води в заздалегідь приготовлену ємність.

Православна молитва Матрони про зачаття здорової дитини

Прийшовши додому, відчуйте їх в кімнаті, акуратно склавши на стіл всі куплені предмети.
Читайте багаторазово Молитву Господню Отче Наш, випивши невеликими ковтками святу воду. Попередньо запаліть 3 свічки.
Наведіть свої тривожні думки в порядок, подумки просячи Господа Бога про народження здорового чада.
Приступайте до багаторазового читання православної молитви Матрони про здоровий зачатті дитини:

О, блаженна Стариця Матрона Московська. Припадаю до твоїх ніг і слізно благаю про здоровий зачатті. Пошли мені дитину міцного і не карай його за мої гріхи. Нехай зачаття не буде хибним, а Богоугодною і світлим народженням нової і праведного життя. Нехай буде так. Амінь.

Ще одна молитва про зачаття дитини, звернена до Блаженної Матрони Московської. Її слід читати за кілька тижнів до запланованої дати зачаття.

О, блаженна Стариця Матрона. Пошли мені зачаття світле і збережи від гріховного ложа. Попроси у Господа Бога про заступницької милості і відпущення гріхів ясних і по забуттю. Пошли мені здорове чадо і міцне насіння. Нехай буде так. Амінь.

Після прочитання православних молитов випиває святу воду, старанно хрестячись. Намагайтеся якомога частіше читати молитви Матрони Московської перед запланованим зачаттям.
Молитва про зачаття здорової дитини - це не чарівна паличка, а Божа допомога, яка приходить в результаті копіткої роботи над собою.

Нехай у Вас народиться здоровий і щасливий малюк!

Схожі теми:

Молитва на вагітність і зачаття

Відсутність дітей у сім`ї в усі часи - це велике горе. Віруючі люди вважають, що безпліддя - це кара за гріхи земні, люди практичні, які шукають всьому пояснення, в таких питаннях переглядають медичні проблеми, а буває і так, що лікарі не можуть пояснити відсутність дітей у пари. Але, в будь-якому випадку, рано чи пізно, люди звертаються з проханнями про допомогу до церкви, моляться про те, щоб святі благословили їх і наділили даром мати дітей.

Багато лікарів і вчені вірять в користь молитов, що було перевірено, можна сказати, досвідченим шляхом. Коли людина молиться, в його організмі відбуваються процеси нормалізації тиску, пульсу, а також всієї життєдіяльності організму, також відзначають зниження холестерину і допомогу в психоемоційному стані.

Які молитви читати для зачаття?

Можна молитися своїми словами, але будь-яка молитва повинна бути щирою, виходити від чистого серця з душею і вірою. Молитися треба постійно і щодня, необхідно відвідувати церкву, ставити свічки до ікон святих, сповідатися і причащатися, намагатися не робити гріхів.

Молитва на вагітність і зачаття святої Матрони творить чудеса. Матронушка родом з Тульської губернії, вона з дитинства була незвичайною людиною. Її дар полягав в тому, що вона знала всі гріхи будь-якої людини, і за допомогою молитви зцілювала людей. Звідусіль до неї з`їжджалися безплідні жінки, або просто бажають мати дітей.

І по сьогоднішній день люди приїжджають до її іконі і мощам з молитвою перед зачаттям дитини, і просять Матрону про допомогу в появі дітей.

Були зафіксовані чудові випадки зцілення від безпліддя після цієї молитви. Люди стверджую, що вона також допомагає здійснити бажання. Але для того щоб їй помолиться, необов`язково їхати прямо в Москву, можна і самостійно просто помолитися, - святая матінка Матрона обов`язково почує прохача. А після того як прохання виповнилося, не забудьте подякувати святу.



Молитва Божої Матері про вагітність також має велику силу. Богородиця - покровителька материнства. Є народні прикмети, що якщо попросити про щось в її день народження, то вона обов`язково почує кожного і допоможе. Церква відзначає її різдво 21 вересня. У цей день всім бажаючим зачати дитину необхідно відвідати церкву і біля ікони Богородиці помолиться їй, а якщо такої можливості немає, то варто це зробити подумки і щиро, де б ви не були.

Молитва Матрони Московської про зачаття:

«Про блаженна мати Матрона, душею на небі перед Престолом Божим стоячи перед, тілом же на землі почівающі, і даною тобі понад благодаттю разлічния чудеса істочающі. Призри нині милостиво твоїм оком на ни, грішних, в скорботах, хворим і гріховних спокус дні своя іждівающія, утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші лютої, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід і при важких обставинах, умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, ними ж ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили, та твоїми молитвами одержавши благодать і велику милість, прославим в Троїце Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь. »

«Про блаженна подвижниці Христового, мати наша Матрона! Припадаємо нині і вдаємося до твого заступництва, і смиренно просимо тя: многая скорботи і хвороби в житті своєї зазнала, зглянься й на наше скорботи і хвороби, фортеця бо наша оскуде в нас, не можемо ні подвиги творити, ні молитися старанно. Воздохні за нас до Господа і благай Його, хай помилує нас і зцілить наша хвороби неісцельния, життя нашу нехай збереже в мирі та тиші, і за молитви твоя і тепла клопотання збере нас у Царстві Своїм з усіма святими славити Бога на віки віків. Амінь. »

Молитва до Пресвятої Богородиці про зачаття:

«О, Пресвята Діво, Мати Господа Всевишнього, скоропослушная заступниці всіх, до Тебе з вірою вдаються! Поглянь із висоти небесного величі Свого на мене непотребную, припадають до ікони Твоєї! Почуй скоро смиренну молитву мене грішного і принеси ю до Сина Своем- умоли Його, нехай осяє похмуру душу мою світлом Божественний благодаті Своєї і очистить розум мій від помислів суєтних, так заспокоїть стражденні моє серце і зцілить рани його, та напоумить ма на добра справи і зміцнить работати Йому зі страхом, хай вибачить вся соделалась мною зла, щоб визволив від вічної муки і не позбавить Небесного Свого Царства. О, Преблагословенна Богородице! Ти вподобав єси нарещіся у образі Своєму Грузинської, повелевающі всім прітекаті до Тебе з вірою, не погорди убо мене скорбнаго і не допусти загинути мені в безодні гріхів моїх. На Тебе по Бозе все моє сподівання і надія порятунку, і Твоєму покрову і заступництва доручаю себе навіки. Я дякую та Дякую Господу, що послав мені щастя подружнього стану. Молю Тебе, Матір Господа і Бога і Спаса мого, так Твоїми матірних молитвами пошле мені і чоловікові моєму коханому чадо. Нехай дарує Він мені плід лона мого. Так влаштується він волею Його, на славу Його. Переміни скорботи моєї душі на радість зачаття в утробі моїй. Так славлю і дякую Тобі мати мого в усі дні життя мого. Амінь. »

Молитва про вагітність

Після заміжжя, на жаль, деяким жінкам не відразу вдається завагітніти. У кожному конкретному випадку окремої сім`ї причин може бути досить багато.

Одні сімейні пари не готові відразу після весілля стати батьками, інші бажають цього, але зачаття не відбувається.

У такому випадку варто спробувати молитву про вагітність. Виявляється, в таких випадках часто допомагає звернення у вигляді прохання до Богородиці або Матрони Московської про настання довгоочікуваного зачаття дитини.



Не варто скептично ставитися до молитов, адже тільки з вірою в диво (а то й допомагають інші способи) можна в даному випадку отримати бажане. Адже не дарма кажуть, що дітей нам посилає Господь, тільки він має право на таку розкіш.

На питання, кому молитися про вагітність, існує проста відповідь. Двома найсильнішими молитвами про вагітність на сьогоднішній день вважаються звернення до Матрони Московської і Богородиці - кому, як не їм зрозуміла материнська душа.

Як молиться про вагітність Матрони Московської і Божої Матері? Обидві молитви, зі зрозумілих причин, схожі між собою і в той же час мають відмінності. Однак, яку молитву про настання або збереження вагітності б Ви не вибрали, головне, моліться щиро, вмійте визнавати свої помилки, гріхи, вільні і невільні, і Вам воздасться.

Молитва про вагітність Матрони Московської

Перед тим, як читати молитву Матрони про настання вагітності, кожна жінка повинна сильно бажати дитини, підійти до цього питання серйозно і усвідомлено. Знайте, що Вищі сили милосердні і, почувши Вашу щиру молитву і величезне бажання мати дітей, змилуйся над Вами і обов`язково подарують радість материнства.

О, блаженна мати Матрона,

душею на небі перед Престолом Божим стоячи перед,

тілом же на землі почівающі,

і даною тобі понад благодаттю різні чудеса істочающі.

Призри нині милостиво твоїм оком на ни, грішних,

в скорботах, хворим і гріховних спокус дні своя іждівающія,

утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші лютої,

від Бога нам по гріхом нашим попущаемия,

визволи нас від багатьох бід і при важких обставинах,

умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам вся наша гріхи,

беззаконня і гріхопадіння,

ними ж ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили,

да твоїми молитвами одержавши благодать і велику милість,

прославим в Троїце Єдиного Бога, Отця і Сина, і Святого Духа,

нині і повсякчас, і на віки віків.

Молитва про збереження вагітності до Пресвятої Богородиці

Богородиця - мати Божа, вона заступниця всіх жінок і обов`язково приходить на допомогу, почувши благання про зачаття і збереження вагітності.

Не відверни лиця Твого від мене, грішного раби Божої (ім`я),

і прийми молитву цю до Тебе, від усього серця принесене

збережи плід лона мого і благополучно розродилася часу весняного

благоволи Своєю великою невимовною милістю.

Любі жінки, користуйтеся запропонованими молитвами про вагітність, або уповайте до святих своїми словами, головне, не впадайте у відчай і не залишайте віру в перемогу!



Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 158