Мусульманська молитва для зачаття дитини

Яку читати молитву, щоб завагітніти

Яке це нещастя для жінки і для сімейної пари, якщо вони хочуть дитину, а завагітніти не виходить. Особливо, якщо обидва здорові і лікарі тільки руками розводять.

Кажуть, що в таких ситуаціях може допомогти молитва, щоб завагітніти. Це молитва подружжя, дітей, які не імущих.

За церковними канонами, щоб молитва допомогла, потрібно відвідувати церкву, причащатися і сповідатися. Але головне - моліться з чистим серцем і будь-яка молитва буде почута.

Багато скептиків заперечують силу молитви, але, скільки молодих і не дуже сімей знайшли щастя мати дітей, завдяки молитві. Віра здатна творити чудеса. Навіть в самих безнадійних випадках завжди залишається місце диву. Потрібно тільки вірити і молиться.

Молитва подружжя, дітей, які не імущих

Почуй нас, Милосердний і Всемогутній Боже, та молінням нашим послана буде благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитви нашої, згадай закон Твій про примноження роду людського і будь милостивим Покровителем, так Твоєю допомогою збережеться Тобою ж встановлене.

Ти властною силою Твоєю з нічого все сотворив і поклав початок усього в світі існуючого - створив і людину за образом своїм і високою тайною освятив союз подружжя у Предуказаніе таємниці єднання Христа з Церквою.

Призри, Милосердний, на рабів цих. (Імена), союзом подружнім поєднаних і благають про Твою допомоги, нехай буде на них милість Твоя, нехай будуть плідні і так побачать вони син твого своїх навіть до третього і четвертого роду, і до бажаної старості доживуть, і ввійдуть в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому всяка слава, честь і поклоніння личить зі Святим Духом на віки. амінь



Розповідають безліч випадків, коли молитва допомагала жінкам завагітніти.

У православ`ї при безплідді моляться Праведним Йоакима і Анни, батьків Пресвятої Діви Марії. Ці батьки довгі роки страждали від безпліддя і під старість народили пресвяту Діву Марію. Моляться Пророку Захарії і пресвятої Єлизаветі, батькам Іоанна Предтечі, у яких також до старості не було дітей.

Звичайно, найкраще сходити до церкви, поговорити зі священиком, щоб він порадив які обряди виконувати, і які молитви вимовляти, щоб зачати дитину. Є і святі місця, відвідування яких дарує безплідним парам народження дитини.

Відео-матеріали по темі статті

Молитва від безпліддя:

Існують спеціальні стародавні мантри про зачаття дитини:



Настрій на народження дітей:

обговорення

Талісман для жінки, якій не вдається зачати
Даний талісман пишеться рослинними чорнилом, потім змивається водою і п`ється. Зробити чорнило можна самостійно з спецій, наприклад шафран, куркума. Звичайно ж враховуйте, що це повинні бути природні харчові, рослинні барвники, - не хімічні. Можна писати на звичайному лист папері, тільки чистому.

Серце Корану сура Йа син
Бісмі лляhі ррахмані ррахім # 33-
(1) Йа син.
(2) Валь-Кур`ані ль-хакім.
(3) Іннакя Лямін аль-мурсалін (4) # 39-аля сиратім мустакім.
(5) Танзіля ль- # 39-Азізія Ррахім (6) Чи тунзіра Каумі ма унзіра аба`уhум фаhум гафілюн.
(7) Лякад хакка ль-Каулом # 39-аля аксаріhім фаhум ляйу`мінун.
(8) Інна джа # 39-льону фі а # 39-накіhім аглялан фаhія іля ль-азкані фаhум мукмахун.
(9) Ва джа # 39-альних мім Байна айдіhім саддав ва хв хальфіhім саддан фагшайнаhум фаhум ля йубсірун.
(10) Ва сава`ун # 39-алайhім а анзартаhум ам лям тунзірhум ля йу`мінун.
(11) Іннама тунзіру ман іттаба # 39-а з-зікри ва хашійа Ррахмана бі ль-гайба, фа башшірhу бі магфіратів ва аджрін коричневим.
(12) Інна нахну нухйі аль-Маут ва нактубу ма каддаму ва асараhум.
Ва куля шай # 39-ин ахсайнаhу фі імама Мубін.
(13) Вадріб ляhум масалян Асхаба ль-карйаті з джа`аhа ль-мурсалюн.
(14) З арсальна іляйhім уснайні фа каззабуhума фа # 39-аззазна бі салісін фа калу инна іляйкюм мурсалюн.
(15) Калю ма антум илля башарум міслюна ва ма анзаля Ррахману хв шай`ін ін антум илля такзібун.
(16) Калю раббуна йа`ляму инна іляйкум лямурсалюн.
(17) Ва ма # 39-аляйна илля ль-балягу ль-Мубін.
(18) Калю инна татаййарна бікум.
Ля`іл лям тантаhу лянарджуманнакум ва ляйамассаннакум міна # 39-азабун алим.
(19) Калю та # 39-ірукум ма # 39-акум. А`ін зуккіртум.
Баль антум каумум мусріфун.
(20) Ва джа`а хв акса ль-Мадінат раджулуй ЙАС # 39-а каля йа Каумі іттабі # 39-у ль-мурсалін.
(21) Іттабі # 39-у малий ля йас`алюкум аджрав ва hум муhтадун.
(22) Ва ма лійа ля а # 39-буду ллязі фатарані ва іляйhі турджа # 39-ун.
(23) А аттахізу хв дуніhі аліhатан ий йурідні Ррахману бідурріл ля тугні `анни шафа # 39-атуhум шай`ав ва ля йункізун.
(24) Інна ізал ляфі далялім Мубін.
(25) Інні Амант біраббікум Фасма # 39-ун.
(26) Киля Дхулія ль-Джаннаті каля ляйте Каумі йа # 39-лямун (27) бима Гафаров чи раббі ва джа # 39-Алян хв аль-мукрамін.
(28) Ва ма анзальна `аля кауміhі мім ба # 39-діhі хв джундіммін ас-сама`і ва ма кунна мунзілін. джерело:
(29) Ін кянат илля сайхатав вахідатан фа іза hум хамідун.
(30) Йа хасратан `аля ль- # 39-Ібадов ма йа`тіhім світ расулін илля кяну біhі йастаhзі`ун.
(31) А лям йарав кям аhлякна кабляhум хв аль-Курун аннаhум іляйhім ля йарджі # 39-ун.
(32) Ва`ін куллюл лямма джамі # 39-вул лядейна мухдарун.
(33) Ва йатул ляhум уль-арду ль-майтату ахйайнаhу ва ахраджна мінhа хаббан фамінhу йа`кулюн.
(34) Ва джа # 39-альних фіhа Джаннаті хв Нахил ва а # 39-набивши ва фаджжарна фіhа хв аль-`уйун (35) лійа`кулю хв самаріhі ва ма # 39-амілятhу айдіhім. А фа ля йашкурун.
(36) Субхана ллязі халяка ль-азваджа кулляhа Міммі тумбіту ль-арду ва хв анфусіhім ва Міммі ля йа # 39-лямун.
(37) Ва йатул ляhум уль-Ляйлят насляху мінhу ннаhара фа іза hум музлімун.
(38) Ва шшамсу таджрі лімустакарріл ляhа.Залікя такдіру ль- # 39-Азізія ль- # 39-алим.
(39) Ва ль-камара каддарнаhу маназіля хата # 39-пекла каль- # 39-урджуні ль-кадим.
(40) Ля шшамсу йамбагі ляhа `ан тудріка ль-камара ва ля ль-Ляйлят САБІКОМ ннаhарі ва куллюн фі фалякій йасбахун.
(41) Ва йатул ляhум анна хамальна зуррійатаhум фі ль-Фульке ль-машхун.
(42) Ва халякна ляhум мім місліhі ма йаркабун.
(43) Ва `ін наша`нугрікhум Фаля саріха ляhум ва ля hум йунказун (44) илля рахмат Мінна ва мату # 39-ан іля хин.
(45) Ва іза киля ляhум уттаку ма байна айдікум ва ма хальфакум ля # 39-аллякум турхамун.
(46) Ва ма та # 39-тіhум хв аятім хв аяаті раббіhім илля кяну # 39-анhа му # 39-рідін.
(47) Ва іза киля ляhум анфіку Міммі разакакум Уллаhу каля ллязіна кяфару ли-ллязіна аману а нут # 39-иму малий Ляв йаша`уАллаhу ат # 39-маhу `ін антум илля фі далялім мубік.
(48) Ва йакулюна мату hаза ль-ва # 39-ду ін кунтум садікум.
(49) Ма йанзуруна илля сайхатав вахідатан та`хузуhум ва hум йахіссімун.
(50) Фа ля йастаті # 39-уна таусійатав ва ля іля аhліhім йарджі # 39-ун.
(51) Ва нуфіха фі ссурі фа іза hум хв аль-адждасі іля раббіhім йансілюн.
(52) Калю йа вайляна мам ба # 39-асана мім березня

Талісман щоб жінка могла виносити дитину
Також талісман застосовується якщо у жінки народжуються мертві діти, щоб дитина народилася живою застосовують цей талісман.
Нанести на поясок і носити постійно аж до народження дитини, можна обернути навколо руки на останніх термінах, але автор рекомендує все таки дотримуватися правила і не знімати пояс до самих пологів.

Ось вашій увазі кілька молитов, за допомогою яких, ви знову знайдете надію на те, щоб стати матір`ю красивого дитини.

«Дорогий Всевишній Батько, Я прийшла до вас сьогодні, щоб вимагати щось, щоб ви благословили мене і мою чудову іншу половинку на диво благословення дитини. Я молюся, щоб Ти, Господь, зробиш, щоб це могло трапитися. Я розумію, що це все в ваших руках, і що ви тільки даєте ці благословення спеціальним людям. Я обіцяю вам, що ця дитина буде дуже сильно любити Господа Бога. Амінь ».

«Пресвята Матір. коли Бог переховував Тебе плащем материнського гідності. Ти дала Йому слово: ось я раба Господня. І стримала обіцянки-ніколи своєї провини.

Матір. Зараз я відчуваю себе так близько до Бога. З глибини серця. яке міцно Йому вірить і який любить Його щиро. виривається у мене подібне слово. Боже мій. я готова до служіння в моєму материнському покликанні. Ти. Пресвята Матір. Збережи мене. дружи мені всюди. щоб я завжди була вірною Богові -як Його дитя. як Його дружина і як матір коханої дитини.

Свята Богородице, яка у справі Духа Святого зачала свого Сина -Іісуса. a потім породила Його, не порушуючи свого дівоцтва! Ти носила Його в своєму лоні так само, як носить народилося дитя будь-яка інша мати.

Це, власне. спонукає мене. щоб звернутися до Тебе. Мати, в моєму нинішньому стані. Бог Отець. Подавач всякого життя. який сказав людям. «Плодіться і розмножуйтеся». -дає мені благодать носити і дати життя. Він приготував в мені таємницю життя. і за це я славлю Його і складаю Йому подяку. Свята Богородице. яка як Мати переживала в властивий тільки Тобі чином час від зачаття Ісуса в Його народження. Ти абсолютно входиш в той все. що переживаю я. мати зачатого і ще не народженої дитини. Стань. отже. у мене. освяти мої старання. Дай. щоб я мужньо вистояла і народила здорову дитину. Довіряюся Твоєї. Богородице. доброті і Твоєму знання справ. Охоче прийму все те. що маю виконати або вистраждати.

Свята Богородице. уділи мені добрих. чистих думок. утверди в мені силу Божої освячує благодаті. щоб я годувала народилося і ще не народженої дитини не тільки своєю кров`ю. але також Божою благодаттю і любов`ю. Нехай ніколи не забуду. що дитина була мені довірена і вона повинна стати дитиною Божою.

Свята Богородице. довіряю Твоїй опіці всіх матерів. які знаходяться в блаженному стані. Амінь.

Люди шукають:

Схожі записи

  • Молитва на дорогу водію
  • Молитва на благополучні пологи
  • Молитва на воду, на здоров`я
  • Молитва на місячні


Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 158